Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Kokosmakronen met frambozen en chocolade

5
(1)
Altijd al zelf kokosmakronen willen maken? Met dit heerlijke receptje zet je binnen een handomdraai deze heerlijke koeken op tafel.
15 min. + 20 min. oventijd
Kokosmakronen met frambozen en chocolade

Life is better in pink! En daarom maakte ik de klassieke kokosmakronen met frambozen. Ze geven een extra frisse smaak aan het koekje én bovendien zien ze er veel leuker uit.

Bereiding

  • Meng de kokosrasp, de eiwitten, suiker en een snuifje zout tot een mooi geheel. Gebruik hiervoor een keukenrobot of meng goed met de hand.
  • Plet de frambozen met een vork en voeg ze toe aan het mengsel.
  • Maak hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Je kan dit doen door ofwel een ijsschep te gebruiken, of met behulp van 2 lepels.
  • Bak een 20-tal minuten op 160 graden.
  • Laat wat afkoelen en smelt intussen de chocolade. Je hebt maar een kleine hoeveelheid chocolade nodig.
  • Maak versiering bovenop de kokosrotsjes met de chocolade en laat afkoelen.

De kokosrotsjes zijn enkele dagen te bewaren.

Laat het smaken!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Bakrecepten en getagged met Chocolade

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Callebaut Chocolade Druppels Puur 54%
Callebaut
Waardering:
97% of 100

Vanaf 7,95

Chocolade Druppels Puur 54,5%
Callebaut Chocolade Druppels Puur 54%
500 gram zak
Info
De voorraad wordt opgehaald
Special Price 7,95 Regular Price 8,95
 15,90/kg
1000 gram stazak
Info
De voorraad wordt opgehaald
16,95
 16,95/kg
10000 gram baal
Info
De voorraad wordt opgehaald
153,95
 15,40/kg