Kokos choco bananenbrood
Eens wat anders dan een standaard bananenbrood? Probeer het kokos choco bananenbrood van Melissa eens! Heerlijk met kokos en pure chocolade.
10 min. + 55 min. oventijd
- Aantal porties: Voor ongeveer 10 plakken
- Bereidingstijd: 10 min. voorbereiden + 55 min. oventijd
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Prak de bananen fijn en meng deze samen met het kaneel, zeezout en eieren tot een glad beslag.
- Voeg hier de meelsoorten en bakpoeder aan toe en roer totdat je geen klontjes meer hebt.
- Schep de kokos blokjes, chocolade en gehakte nootjes door het beslag en giet deze in de springvorm.
- Bak het brood voor 50 a 55 minuten gaar en goudbruin in de oven en laat goed afkoelen buiten de oven.
- Versier je brood eventueel nog met extra gesmolten chocolade en wat nootjes.
Opmerkingen (0)