Kokos chiapudding
Chiapudding was ik nooit zo een fan van. De structuur ervan vond ik maar vreemd en het was niet helemaal mijn ding. Toch heb ik het nog een tweede kans gegeven en heb ik het geprobeerd om eens op een andere manier te bereiden. Deze keer heb ik namelijk de chiapudding gemengd met wat yoghurt, waardoor de structuur een stuk romiger wordt. Deze kokos chiapudding is er eentje waarvan ik wel fan ben geworden. Zeker in combinatie met het lekkere zomerse fruit, wat granola en amandelpasta. Deze combinatie maakt voor een perfect zomers ontbijt waarmee je vol energie je dag begint.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. voorbereiding + 5 min. afronden
- Keukenbenodigdheden: afsluitbaar kommetje
Bereidingswijze
Maak de chiapudding de avond van tevoren
1. Meng voor de chiapudding de chiazaad met de kokosyoghurt, plantaardige melk, vanille extract, maple syrup en een snuf kaneel. Roer dit goed door en zet dit voor een nachtje in de koelkast
2. Roer de chiapudding nog een keer goed door en doe deze in een kom
3. Maak de chiapudding af met de mango, granola, amandelpasta, aardbeien, passievrucht en kokosvlokken
Opmerkingen (0)