Koffie oats met kersen
Makkelijk te maken en een echte kickstart van je dag. De koffie geeft de oats een heerlijke smaak en de kersen zorgen voor een zoetje!
10 min. + 3 uur wachttijd.
Ben je ook zo gek op een kopje koffie bij het ontbijt? Wat nou als ik zeg dat je dit kopje koffie ook perfect in je ontbijt kan verwerken, zowel warm als koud!
Dit ontbijtje is makkelijk te maken en een echte kickstart van je dag. De koffie geeft de oats een heerlijke smaak en de kersen zorgen voor een zoetje. Serveer met knapperige amandelen en voor een extra smaakbommetje wat mokka boontjes!
- Aantal personen: 1 persoon
- Bereidingstijd: 10 minuten en 3 uur wachttijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom en een kookpan
Bereidingswijze
- Verzamel alle ingrediënten.
- Meng alle ingrediënten voor de oats door elkaar en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast.
- Laat de kersen ontdooien en kook eventueel een heel klein beetje in met een scheutje water op middelhoog vuur.
- Serveer na drie uur de oats met de kersen, amandelen, cacao poeder, wat kwark en de mokka boontjes.
Wil je liever een warm ontbijtje? Kook dan de havermout met 200 ml melk i.p.v. 100 en serveer warm.
Opmerkingen (0)