Kerst tulband
Christmas is coming! Oh mensen, ik vind kerstmis sinds de komst van de kids echt een heerlijke tijd. Daarvoor deed het mij niet zo heel veel maar omdat de kids er zo van genieten, geniet je automatisch mee!
10 min. + 50 min. oventijd
Lekker eten hoort hier ook bij. Sinds dat ik niet zomaar meer alles kan en mag eten maak ik eigenlijk alles zelf. Met kerst ben ik meestal verantwoordelijk voor de taartjes en toetjes zodat ik gezellig mee kan eten. Deze tulband is eigenlijk een basisreceptje voor lekkere cake maar gegoten in een kerstjasje. Ik topte deze af met pure chocolade en pecannoten, maar doe hierin whatever you like!
Deze tulband is ook nog eens glutenvrij en ook niet mega ongezond dus de perfecte traktatie voor de kerst. Fijne feestdagen mensen, met veel bakplezier!
- Aantal porties: Voor 12 personen.
- Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten baktijd.
- Keukenbenodigdheden: Keukenmachine, mengkom en een (siliconen) tulbandvorm.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet de tulband een beetje met olie in.
- Meng het amandelmeel met de baking soda en roer goed door.
- Doe daarna de rest van de ingrediënten met het amandelmeel-mengsel in de keukenmachine en laat draaien tot je een glad mengsel hebt.
- Doe dit mengsel in de tulbandvorm en zet voor 50 minuten in de oven.
- Laat hem goed afkoelen in de vorm en keer hem daarna om zodat je hem kunt aftoppen met alles wat je lekker vindt!
- Smakelijk!
Opmerkingen (0)