Herfstige oats met amandelmeel
Dit ontbijtje heeft de smaken van de herfst door kaneel en gebakken appel. Serveer er jouw favoriete toppings bij en je dag begint goed!
5 min.
Heb je er wel eens aan gedacht om amandelmeel door je havermout of overnight oats te roeren? Het zorgt voor een heerlijk, smeuïge structuur van je ontbijt en tegelijk voor de gezonde vetten die je verzadigd houden. Een win win situatie dus!
- Aantal porties: 2 personen
- Bereidingstijd: 5 min. + 10 min. kooktijd
- Benodigdheden: mengkom, mesje, lepel en eventueel een pan om in te koken
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten voor de oats door elkaar en roer dit goed door elkaar.
- Kies er vervolgens voor of je de oats warm of koud wilt eten. Als je ervoor kiest om het koud te eten, zet je het voor ongeveer 3 uur in de koelkast. Wil je het warm hebben, dan breng je het rustig aan de kook en kook je je oats tot de gewenste dikte.
- Serveer je herfstige oats met stukjes warme appel en vers fruit, knapperige pecannoten en wat kwark.
Geniet van je herfstige ontbijtje!
Opmerkingen (0)