Havermout noten koeken
Let's do this! Bak met dit recept jouw overheerlijke verse koeken.
10 min. + 20 min. oventijd
Overheerlijke koeken van havermout en amandelmeel! Gebruik als topping heerlijke ruby chocolade. Een keer een andere variatie voor de topping? Gebruik 200 gram icing greensweet stevia, 1 theelepel ocean blend en een beetje water.
- Aantal porties: 8
- Bereidingstijd: 10 min. voorbereidingstijd + 20 min. afbakken
- Keukenbenodigdheden: bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden en bedek de bakplaat met het bakpapier
- Meng eerst alle droge ingrediënten
- Gooi in de keukenmachine en meng met de rest van de ingrediënten
- Rol er nu 8 balletjes van (lukt het beste met koude handen) leg op de bakplaat en druk ze plat
- Zet de koeken +/- 18 minuten in de voorverwarmde oven
- Laat ze afkoelen op een rek
- Je kan eventueel de helft in de chocolade dopen en er wat nootjes op strooien
- Bewaar deze koeken in een afgesloten bakje zodat ze lekker krokant blijven
Opmerkingen (0)