Happy seeds breakfastcake
Wist je dat Happy Seeds mix is met zorg is samengesteld. Deze favoriet bestaat uit :zonnebloempitten, pompoenpitten, bosbessen, goji bessen, walnoten, amandelen en pecannoten. Boordevol vezels en een goede balans tussen eiwitten, onverzadigde vetten en koolhydraten. Hier worden we allemaal blij van!
Dit Pareltje heb je in een handomdraai in elkaar gezet en is door iedereen te maken! Klein, groot, kok of misschien schaar jij jezelf onder de categorie: “ Ik heb twee linker handen”, het maakt niet uit! Ook jij kan dit! Met twee handelingen en een bruiningkuurtje in de oven is dit lekkers gemaakt!
Treuzel niet, ga er maar snel mee aan de slag!
Gluten-, lactosevrij en verantwoord genieten is een feest!
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius hetelucht.
- Doe de ingredienten (behalve de Happy Seeds mix) in een blender of keukenmachine en mix dit door elkaar zodat er een fluwelen mengsel ontstaat. Proef of het mengsel op smaak is. De zoetekouw kan nog wat extra zoetmiddel toevoegen. Smaak is namelijk heel persoonlijk!
- Roer hier vervolgens de Happy Seeds mix doorheen en giet het beslagje in de springvorm.
- Top het taartje af met een extra eetlepel Happy Seeds mix of noten naar wens.
- Schuif de kleurrijke bolide voor zo’n 25 tot 30 minuten in de oven. Wat zal het heerlijk ruiken in huis!
- Wanneer jouw Pareltje klaar is, klop hem dan voorzichtig uit de bakvorm. Eetsmakelijk!
TIP! Je kan deze lekkernijen gerust enkele dagen afgesloten in een bakje bewaren in de koelkast.
Liever een basis cake om helemaal zelf naar smaak te maken? Bekijk ons basisrecept voor cake.
Opmerkingen (0)