Gouden chocolade mousse
De lekkerste chocolade mousse maak je natuurlijk zelf. Met slechts 3 ingrediënten zet je deze heerlijke chocolade mousse op tafel!
15 min.
Chocolade mousse is toch echt het lekkerste als je het zelf maakt. Met de gouden chocolade druppels maak je een verrassende chocolade mousse in een handomdraai! Hiermee maak je indruk op iedereen. Lees, probeer, proef en ervaar!
- Aantal porties: 6
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Keukenbenodigdheden: spatel, mengkom, mixer, steelpan, glaasjes
Bereidingswijze:
- Klop de slagroom op zoals op de verpakking staat. Voeg geen suiker toe!
- Smelt de chocolade druppels in de magnetron of au bain-marie. Roer goed door tot alle druppels gesmolten zijn.
- Roer de gesmolten chocolade met een lepel door de slagroom.
- Gooi een handje chocolade rocks door de mousse.
- Verdeel de mousse over 6 glaasjes.
- Top de mousse af met chocolade rocks en eventueel nog een paar chocolade druppels.
Opmerkingen (2)
Zeker dat het geen 500ml moet zijn?
Groetjes, De Notenshop