Glutenvrije suikerwafels met rozijnen en nootjes
Glutenvrije suikerwafels met rozijnen en nootjes. Geïnspireerd op de lekkere feestbroden die je kunt kopen met de Paas- en kerstdagen!
10 min. + 10 min. baktijd

De wafels zijn glutenvrij en lactose vrij te maken en ideaal om in te vriezen. De suikerparels maken de wafels lekker zoet en de rozijnen en nootjes geven een lekkere smaak en een crunchy bite. Ik ben er gek op! Ga jij ze maken?
- Aantal porties: voor 1 persoon
- Bereidingstijd: 10 min. + 10 min. voorbereiden
- Keukenbenodigdheden: wafelijzer en een mengkom
Bereidingswijze
- Begin met het wellen van je rozijnen in heet water en het grof hakken van de nootjes.
- Verwarm dan je wafelijzer goed voor en vet deze indien nodig goed in.
- Meng alle ingrediënten door elkaar tot een mooi beslag en schep dan de gewelde rozijnen, gehakte nootjes en parelsuiker toe.
- Verdeel wat beslag in je wafelijzer en bak de wafels gaar. Je wafels zijn gaar als er bijna geen stoom meer uit je wafelijzer komt.
- Serveer met lekkere toppings zoals gebakken kwark, honing en wat crunchy nootjes.


Opmerkingen (0)