Glutenvrije bananenbrood wafels
Bananenbrood is altijd goed! Zet binnen een half uur bananenbrood wafels op tafel met dit simpele recept. Gegarandeerd genieten!
15 min.
Bananenbrood maar dan in wafel vorm! Een leuke twist op het gezonde tussendoortje, namelijk het bananenbrood. Dit is een heerlijk recept voor wafels waar je helemaal jouw eigen twist aan kan geven. Glutenvrij en lactose vrij te maken!
Prak de banaan, roer de overige ingrediënten door het beslag en bakken maar. Heb je nog chocolade, nootjes of gedroogd fruit in huis? Snijd die dan in stukjes en meng door het beslag. Zo heb je elke keer een andere smaak. Dit is een heel fijn basis ontbijt wafel recept!
- Aantal porties: 3 wafels
- Bereidingstijd: 10 min. + 5 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: wafelijzer, mengkom, vork
Bereidingswijze
- Begin met je wafelijzer te verwarmen en deze goed in te vetten.
- Prak je banaan fijn en roer hier de overige ingrediënten doorheen.
- Schep een lepel beslag in het wafelijzer en doe deze dicht. Wacht net zo lang tot er zo goed als geen stoom meer uit het ijzer komt; dan is je wafel klaar.
- Serveer met jouw favoriete toppings en geniet ervan!
Opmerkingen (0)