Gezondere en glutenvrije chocolate chip muffins
De allerlekkerste muffins maak je natuurlijk zelf! Deze gezondere en glutenvrije chocolate chip muffins zijn een lekker en verantwoord tussendoortje.
10 min. + 20 min. oventijd
Gezondere en lekkere tussendoortjes zijn altijd welkom! Fijn om mee te nemen naar school of je werk, of gewoon lekker van te genieten thuis. Muffins zijn ook nog eens ontzettend handig om in te vriezen en te gebruiken op een later moment!
- Aantal porties: 6 muffins
- Bereidingstijd: 10 min. + 20 min oventijd
- Keukenbenodigdheden: kom, garde, muffinvorm en kwastje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de muffinsvormpjes in
- Prak de bananen fijn in de kom
- Mix de yoghurt, melk en honing hierdoor
- Voeg dan de amandelmeel en bakpoeder toe en mix tot een glad beslag
- Doe de chocolade druppels erbij en meng nogmaals
- Verdeel het beslag over de vormpjes en schuif in de oven voor 20 minuten!
Opmerkingen (0)