Fritatta met prei en cherrytomaten
Eenvoudig te maken en zowel warm als koud te serveren. Deze frittata is een smakelijke en gezonde keuze voor elke gelegenheid!
10 min. + 30 min. oventijd
Deze Italiaanse omeletvariant zit boordevol smaak en kleur, met de zachte, zoete prei en sappige, frisse cherrytomaten als hoofdrolspelers.
- Porties: voor 2 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. oventijd
- Benodigdheden: oven, snijplank, mes, knoflookpers en een ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de prei in ringen, halveer de cherrytomaten en pers de knoflook.
- Bak de knoflook, prei en cherrytomaten 3 tot 5 minuten in een koekenpan.
- Meng de eieren in een kom samen met de crème fraîche, geraspte kaas, paprikapoeder, zout en peper.
- Doe de groenten samen met het eimengsel in een ovenschaal. Bak het 25 tot 30 minuten in de oven. De fritatta is klaar als het ei is gestold.
Eet smakelijk!
Opmerkingen (0)