Frambozen muffins
Lekker simpel, smeuïg en gevuld met vers fruit: dé perfecte muffin!
10 min. + 20 min. oventijd
Genieten van een muffin gevuld met vers fruit? Dat kan! Met dit recept zet je in een mum van tijd een heerlijke traktatie zonder toegevoegde suikers op tafel. Je kunt kiezen: met of zonder crumble topping. Nog iets handigs: je kunt deze muffins ook invriezen, makkelijk voor later!
- Aantal porties: 10-12
- Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom, muffin bakvorm, muffin vormpjes en een zeef
Bereidingswijze
- Meng eerst alle droge ingrediënten met elkaar en verwarm de oven voor op 175 graden.
- Voeg de eieren, Griekse yoghurt en fruitspread toe.
- Roer als laatste het verse fruit door het beslag.
- Zet de cupcake vormpjes in de bakvorm en vul ze met het beslag.
- Wil je een crumble als topping, meng dan de gesmolten kokosolie met de havermout, kokosrasp en de honing en verdeel over de cupcakes.
- Zet de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat goed afkoelen en geniet! Bewaar de muffins in een goed afgesloten bakje.
Opmerkingen (0)