Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Frambozen kwarktaartje met pistache en witte chocolade

0
(0)
Perfect als ontbijt of gewoon als iets lekker bij de koffie!
45 min.
Frambozen kwarktaartje met pistache en witte chocolade

Pistache, frambozen en witte chocolade zijn zo lekker samen. En dit taartje heeft het allemaal! Een lekkere bodem van pistachenootjes en dadels die je even bakt in de oven. Vervolgens maak je een mooie roze kwarktaart laag en garneer je deze met witte chocolade.

  • Aantal personen: 1 taartje van 10 cm
  • Bereidingstijd: 20 min. + 25 min. baktijd en 3 uur wachttijd
  • Keukenbenodigdheden: springvorm van 10 cm. met bakpapier, maatbeker en een eetlepel

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een springvorm van 10 cm met bakpapier en ontdooi de frambozen.
  2. Begin met het maken van de bodem. Ontpit de dadel en hak de nootjes fijn. Kneed vervolgens alles door elkaar tot een stevig deeg. Voeg meer melk toe als je deeg echt te stevig is. Verdeel dit dan over de springvorm en zorg dat je een kleine opstaande rand maakt.
  3. Bak je bodem voor 12 a 15 minuten af in de voorverwarmde oven en laat vervolgens helemaal afkoelen.
  4. Zodra je bodem is afgekoeld kun je aan de slag gaan met de kwarklaag. Bereid de gelatine volgens de verpakking. Pureer de frambozen met de yoghurt en eventueel de ahornsiroop tot een glad beslag. Meng dit met de gelatine en giet voorzichtig op de bodem van je taartje. Laat voor minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
  5. Serveer met jouw favoriete toppings en geniet ervan!
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Dessert recepten, Gebak recepten en getagged met Citroen, Havermout, Ahornsiroop

Opmerkingen (0)