Framboos pistache blondies
Deze framboos pistache blondies zijn een lekkere frisse snack. De blondie is ook wel het zusje van de brownie, geen chocola maar wel zeker zo lekker!
30 min. + 45 min. oventijd
Deze variant bevat lekkere frambozen en pistachenoten voor de crunch. Een perfect tussendoortje voor op een zomerse dag. Lekker om in het weekend te maken en er de hele week van te kunnen genieten, als ze dat halen. Zelf vind ik het altijd lekker om deze af te maken met een frisse en romige topping, maar ook zonder de topping is deze heerlijk.
- Aantal porties: 12 stuks
- Bereidingstijd: 30 min. + 45 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Oven, mengkom, blender, bakvorm, bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng in een kom het havermeel met het amandelmeel, kaneel, bakpoeder, baksoda en een snuf zout.
- In een blender, doe de bananen, appelmoes, dadels, plantaardige melk, citroensap en vanille extract en meng dit tot een glad geheel.
- Voeg het vloeibare bananenmengsel toe aan de droge ingrediënten. Meng dit tot een samenhangend beslag.
- Roer de pistachenoten en frambozen door het beslag heen.
- Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet hier het beslag in. Strooi wat van de overgebleven pistachenoten over de bovenkant heen en eventueel nog wat extra frambozen. Zet in de oven voor circa 45 minuten. Laat daarna afkoelen.
- Meng voor de topping alle ingrediënten door elkaar en verdeel dit over de blondies heen.
Opmerkingen (0)