Fluffy pannenkoeken
Heerlijke fluffy pannenkoeken met een frisse topping!
30 min.
Deze lekkere fluffy pannenkoeken zijn perfect voor bij het ontbijt! Met een heerlijke topping van kwark en chiazaad begin je de dag goed. Daarnaast zijn de pannenkoeken extra fluffy wat de pannenkoeken nog lekkerder maakt!
- Aantal porties: 7 pannenkoeken
- Bereidingstijd: 30 min.
- Keukenbenodigdheden: Pannenkoekenpan, 2 kommen en een handmixer
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom alle droge ingrediënten en meng in een kleinere kom de melk en appelcider azijn en laat voor 5 minuten staan.
- Voeg water en olie toe. Voeg de natte ingrediënten en de droge ingrediënten samen en roer met een grote lepel of handmixer tot een glad beslag. Let op! Mix niet te lang, de pannenkoeken worden hier minder luchtig van.
- Verhit een kleine pannenkoekenpan op middelhoog vuur en vet de pan met 1/2 tl kokosolie. Kook tot er bubbels ontstaan, draai dan om en kook tot de andere kant goudbruin is.
- Maak de topping door 4 el kwark, 1 el honing, 3 el chiazaad en 1,5 tl acaipoeder te mengen. Laat dit voor ongeveer 30 minuten in de koelkast staan.
Opmerkingen (0)