Ferrero Rocher oatmeal
Bij deze een recept dat enorm lijkt op die heerlijke luxe chocolade: Ferrero Rocher.
15 min.
Een havermoutje als ontbijt, geïnspireerd op de ‘Ferrero Rocher’. "Een bolvormige wafel, gevuld met een nogacrème en een hele hazelnoot, bedekt met gekruimelde noten en chocolade."
Niet alle ingrediënten in huis? Mix, match, voeg extraatjes toe of laat iets weg. Maar het geheel naar eigen smaak!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 15 min.
- Keukenbenodigdheden: Pan
Bereidingswijze
- Doe de havermout, de melk/water en de vanille-extract in een pannetje.
- Zet het op laag vuur en laat het indikken.
- Voeg na een paar minuten de cacaopoeder en de eventuele eiwitpoeder toe.
- Laat het pruttelen op laag vuur tot de juiste dikte van de havermoutpap.
- Schenk de havermout in een kommetje.
- Top het af met de gepofte quinoa, de (chocolade) hazelnoten, de chocolade druppels en de mini speculaasjes.
- Smakelijk!!
Opmerkingen (0)