Espresso overnight oats met kokosbloesemsuiker
Koffie en ontbijt in één! Met deze combinatie van havermout en cafeïne start jij je dag altijd met een goed gevoel!
5 min. + 1 nacht koeltijd

Het mooie is dat je dit ontbijtje binnen 5 minuten in de koelkast hebt staan en je de volgende ochtend bijna geen werk meer hebt van je ontbijt. Met deze voedzame start van de dag kan je er uren tegenaan!
- Aantal porties: voor 2 personen
- Bereidingstijd: 5 min. en 1 nacht in de koelkast
- Keukenbenodigdheden: een bakje en een pot met deksel
Bereidingswijze
- Voeg de kokosbloesemsuiker, havermout, chiazaad en zout bij elkaar en roer goed door elkaar.
- Giet de espresso en amandelmelk erbij en meng tot alles goed gemixt is.
- Dek af en zet de havermout minimaal 2 uur, maar het liefst een nacht in de koelkast.
- Schep voor het serveren de Griekse yoghurt erop en versier (optioneel) met de pure hagelslag of chocolade druppels.

Opmerkingen (0)