De Notenshop Bananenbroodmix
De Notenshop heeft een kant-en-klare bananenbroodmix, om een mega snelle bananenbrood in de oven te kunnen schuiven zonder er lang voor in de keuken te hoeven staan.
10 min. + 55 min. oventijd
Aan deze kant-en-klare mix hoeft alleen wat banaan, olie en water toegevoegd te worden.
Toch, je kunt er ook lekker zelf een draai aan geven. Om het 100% naar eigen smaak of stijl te kunnen maken.
- Aantal porties: 10 porties.
- Bereidingstijd: 10 minuten + 55 minuten baktijd.
- Keukenbenodigdheden: Cakevorm eventueel bakpapier of bakspray.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Prak de twee bananen tot een gladde massa.
- Mix hier de appelmoes en magere yoghurt doorheen.
- Mix vervolgens de bananenbroodmix door de natte massa heen.
- Spatel er kruiden/specerijen/noten/pitten/zaden naar wens doorheen.
- Bekleed eventueel de cakevorm met bakpapier, of vet de vorm in.
- Giet het beslag in de cakevorm.
- Top eventueel af met kokoschips (of een andere topping).
- Zet het bananenbrood in de voorverwarmde voor 55 minuten op 160 graden.
- Doe de satéprikker test om te kijken of het bananenbrood van binnen gaar is.
- Laat het bananenbrood iets afkoelen voor het wordt aangesneden.
- Smakelijk!
Opmerkingen (0)