Dadel Pistache Bites
De combinatie van de pistache met de witte chocolade is echt top! Ook leuk om te serveren bij een high tea bijvoorbeeld.
10 min. + 30 min. afkoelen

Pistache is hot and happening en ook nog eens heel lekker. Ik besloot er ook iets mee te maken en dat pakte goed uit. Het werden deze makkelijk te maken dadel pistache bites. Met slechts 4 ingrediënten maak je deze bites. En ze zijn me een potje lekker!!
- Aantal porties: voor 6 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. vriestijd
- Keukenbenodigdheden: keukenmachine en een pan
Bereidingswijze
- Meng de dadels met de muesli in de de keukenmachine tot een kleverige massa.
- Rol er balletjes van en maak in het midden een klein kuiltje voor de vulling.
- Vul de bites met de pistachepasta en zet voor een half uurtje in de vriezer.
- Smelt de chocolade au bain-marie en dip de bites in de chocolade.
- Optioneel; strooi er wat bloemetjes overheen.
Bewaar de bites in de koelkast en zet ze, voor je ze gaat eten, even 10 minuutjes buiten de koelkast!

Opmerkingen (0)