Crunchy Bananenkoekjes
Bananen en koekjes, de ultieme combinatie toch? In dit recept lees je hoe je ze op de lekkerste manier bakt!
5 min. + 40 min. oventijd
Bananenkoekjes. Je hebt ze in alle soorten en maten! Deze variant is mijn nieuwe favoriet door de crunchy buitenkant van deze koekjes, mm!
En wat helemaal top is; ze zijn glutenvrij en vegan! Koekjes voor iedereen dus!
- Aantal porties: Voor ongeveer 9 koekjes
- Bereidingstijd: 5 min. + 35-40 min. oventijd.
- Keukenbenodigdheden: Grote kom, kleine kom, vork, bakpapier & een oven.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Prak de bananen met een vork in een kom en mix de amandelmeel en ahornsiroop erdoor.
- Meng goed, zodat je een deeg krijgt.
- Meng in een ander schaaltje de kaneel en suiker met elkaar.
- Rol balletjes van 1 eetlepel van het bananendeeg.
- Druk de balletjes iets plat en rol 1 voor 1 door het suikermengsel.
- Leg de balletjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat en schuif in de oven voor 35-40 minuten.
Opmerkingen (1)