Crispy sesamkoekjes
Ze zijn krokant, smaakvol én je zet ze binnen een handomdraai op tafel. Deze crispy sesamkoekjes zijn een hit! Deze moet je een keer geprobeerd hebben.
20 min. + 15 min. oventijd
Ze zijn krokant, smaakvol én ongelofelijk makkelijk om te maken. Deze crispy sesamkoekjes zijn een hit! Zit jij klaar voor het recept? Hier gaan we dan!
- Aantal porties: 15
- Bereidingstijd: 45 min.
- Keukenbenodigdheden: lepel, mengkom, ovenschaal, bakpapier
Bereidingswijze:
- Splits de eieren. Doe het eiwit in een aparte kom en klop het tot het begint het bubbelen.
- Voeg de poedersuiker toe en mix alles goed door elkaar tot de suiker en het eiwit gemengd is.
- Smelt de kokosolie in een hittebestendig bakje en voeg dit daarna toe aan het eiwit mengsel. Doe nu ook meteen de bloem erbij. Meng alles goed door elkaar.
- Voeg als laatste de sesamzaadjes toe en roer alles goed door elkaar. Laat het mengsel voor ongeveer 20 minutes rusten.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op een ovenschaal.
- Verdeel het beslag en haal met een (soep)lepel steeds wat van het beslag uit de kom. Maak op het bakpapier cirkels van het beslag. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de koekjes zit.
- Bak de koekjes voor ongeveer 15-18 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze nog even afkoelen voor je ze gaat eten.
Opmerkingen (0)