Chocolade paasnestjes
Hoe leuk zijn deze chocolade paasnestjes? Super simpel om te maken en perfect voor Pasen!
10 min. + 45 min. wachttijd

Met knapperige pretzels die door de gesmolten chocolade worden gemengd, creëer je in een handomdraai schattige nestjes waar je vrolijk gekleurde paaseitjes in kunt leggen. Deze paasnestjes zorgen meteen voor een vrolijke lentesfeer. Ze zien er misschien fancy uit, maar ze zijn makkelijker te maken dan je denkt – en minstens zo lekker als ze eruitzien!
- Aantal porties: 6 nestjes
- Bereidingstijd: 10 minuten + 30-60 minuten opstijven
- Keukenbenodigdheden: kom, pannetje, bakplaat, bakpapier, lepel
Aan de slag!
1. Smelt de chocolade druppels au bain marie.
2. Breek de pretzels en meng de gebroken pretzels door de gesmolten chocolade tot alles goed bedekt is.
3. Schep kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en vorm er nestjes van.
4. Druk in elk nestje 1 chocolade kievitsei.
5. Laat de nestjes opstijven in de koelkast (ongeveer 30-60 minuten). Enjoy!
Opmerkingen (0)