Wegens Black Friday kan het voorkomen dat je order later wordt bezorgd dan dat je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt

Chocolade ontbijttaartje

0
(0)
Chocolade, taart, gezond en ontbijt. Kan dat in één zin? Jazeker! De eerste maanden gebruiken veel mensen om weer back on track te komen. Deze taartjes gaan je daarbij helpen!
10 min. + 20 min. oventijd
Chocolade ontbijttaartje

Je maakt ze en je kunt er 4 x van eten. Zo heb je 4 dagen een heel snel ontbijtje! Of eet jij een hele in een keer? Dat mag natuurlijk ook gewoon! Met deze ingrediënten kan dat gewoon zonder schuldgevoel.

Probeer jij deze taartjes vandaag nog? Laat mij weten wat je ervan vindt!

  • Aantal porties: 2
  • Bereidingstijd: 10 minuten + 20 minuten oventijd
  • Keukenbenodigdheden: Springvormpje van 10 cm, bakpapier en een mengkom

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de bodem van de springvormpjes met bakpapier en vet de randjes in.
  2. Klop het ei los los en roer hier de rest van de ingrediënten hier doorheen. Klop tot dit een luchtige massa is. Verdeel dit beslag over de 2 springvormpjes.
  3. Leg dan een theelepel hazelnootpasta in het midden van de taartjes en schep er dan nog wat beslag overheen (beslag uit het taartje). Top dan af met wat hazelnoten.
  4. Zet de taartjes voor 20 minuten in de oven.
  5. Warm zijn ze heel erg lekker maar je kunt ze ook een paar dagen afgedekt in de koelkast bewaren. Een heerlijk ontbijtje voor een paar dagen.
Dit bericht is geplaatst in Recepten, Ontbijt recepten, Bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Cacaopoeder, Ahornsiroop

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie