Chocolade-noten ijsjes
Met dit recept maak je zelf superlekkere chocolade-noten ijsjes! Vol van smaak, romig en bordevol chocolade. Dat wil je toch op een heerlijke zomerse dag!
25 min.
Chocolade-noten ijsjes, ze lijken een beetje op de oh zo bekende Magnums maar dan nóg lekkerder! De suiker hebben we vervangen door Erytritol. Een natuurlijk zoetmiddel zonder gekke bijsmaak én calorieën. Anne maakte dit heerlijke recept en heeft het op papier gezet!
- Aantal portjes: Voor 6 ijsjes
- Bereidingstijd: 25 min.
- Keukenbenodigdheden: 6 siliconen ijsvormpjes + stokjes, mixer, vriezer, spuitzak, huishoudfolie
Bereidingswijze
- Mix het slagroom, roomkaas, karamel saus of blokjes, Erythritol en vanille extract met elkaar tot een romig geheel.
- Spatel de notenmix en gehakte pure chocorocks erdoorheen.
- Schep het ijs beslag in een spuitzak. Knip het puntje eraf.
- Vul de ijsvormpjes met het ijsbeslag. Steek de ijsstokjes erin.
- Wikkel een stuk huishoudfolie over de vormpjes en leg ze voor een nachtje in de vriezer.
- Maak naar wens nog een topping van gesmolten chocolade. Haal de ijsjes uit de vormpjes en verdeel de topping erover.
Opmerkingen (0)