Chocolade frambozen koekjes
Deze chocolade frambozen koekjes zijn zó lekker! De ruby chocolade in combinatie met de gedroogde frombozen is hemels! Dit wil je proeven!
Overheerlijke chocolade frambozen koekjes! Knapperig, voedzaam én zo lekker! Zeker in combinatie met de roze chocolade en de gedroogde frambozen. Dit wil je proeven!
- Aantal porties: 16
- Bereidingstijd: 10 minuten + 15 minuten baktijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom, spatel, bakplaat, bakpapier
Bereidingswijze
- Hak als eerste de nootjes grof.
- Meng het boekweitmeel met de boter, suiker, het ei en het bakpoeder tot een egaal deeg.
- Kneed de hele gebroken frambozen, chocolade en stukjes nootjes door het beslag.
- Maak een grote deegbal van het beslag en zet deze afgedekt een uurtje in de koelkast.
- Verwarm je oven voor op 190 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Maal 16 balletjes van het deeg en druk deze post op de bakplaat.
- Bak de koekjes in 12 a 15 minuten goudbruin en laat goed uitharden op een rooster.
- Bewaar de koekjes in een goed afsluitbare trommel.
Opmerkingen (0)