Chocolade banaan havermout muffins
Lekkere muffins die je ook als voedzaam tussendoortje kunt eten.
10 min. + 20 min. oventijd
Misschien niet de meest fotogenieke muffins, maar laat dat niet de reden zijn dat je deze muffins niet probeert. Deze havermoutmuffins zijn echt heerlijk en staan binnen 30 minuten op tafel. Ideaal voor na het sporten of gewoon als tussendoortje.
- Aantal porties: 10-12
- Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: muffinvormpjes, muffin bakvorm, houten spatel en mengkom
Bereidingswijze
- Meng eerst alle droge ingrediënten.
- Klop het ei los en meng door de reeds gemengde droge ingrediënten.
- Prak de banaan en meng samen met de melk en de zonnebloemolie door de rest van de ingrediënten.
- Vul de vormpjes met het beslag.
- Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven (200 ˚C).
- Laat goed afkoelen op een rek en bewaar de muffins in een luchtdichte bak.
Opmerkingen (4)
De muffins kan je ongeveer een weekjes goed houden.
Groetjes,
De Notenshop