Choco baked oats met pecannoten en gebakken banaan
Baked oats zijn niet meer te missen. Probeer deze heerlijke choco baked oats en geniet van een warm ontbijtje!
5 min. + 20 min. oventijd
Tegenwoordig wordt brood als ontbijt regelmatig vervangen voor de meest mooie ontbijttaartjes, warme havermout, smoothie bowls en ga zo maar door. Ik kan je vertellen dat dit feestelijke ontbijt maar een paar minuten kost om te maken, daarna kun je de oven het werk laten doen en vervolgens genieten van een heerlijk warm en voedzaam ontbijt!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Oven bestendig schaaltje, een kommetje en een pan.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Prak de helft van de banaan, bewaar de andere helft.
- Voeg de havervlokken, het bakpoeder, cacaopoeder en amandelmelk bij de geprakte banaan en roer goed door.
- Breek de pecannoten in wat kleinere stukjes en roer samen met de chocolade druppels door het beslag (houd van beide een klein beetje apart voor bovenop).
- Giet het beslag in een ovenbestendig schaaltje en verdeel nog wat extra chocoladedruppels en pecannoten over de bovenkant.
- Bak in 20 minuten gaar in de oven.
- Bak ondertussen de andere helft van de banaan in een klein klontje roomboter goudbruin.
Opmerkingen (1)