Chiapudding met frambozen en cacao
Chiapudding is tegenwoordig heel populair en daarom wilde ik deze superfood zaadjes combineren in een heerlijk ontbijt.
10 min. + 2 uur wachttijd.

Door de chiazaadjes te pureren samen met de melk en frambozen krijg je een heerlijke pudding-achtige structuur zonder gelatine. Serveer dit met frisse kwark, vers fruit en knapperige granola en je hebt een heerlijke kick-start van je dag.
Bereidingstijd: 10 minuten + 2 uur wachttijd
Bereidingswijze:
- Doe alle ingrediënten in een krachtiger blender en pureer alles goed door elkaar.
- Verdeel de pudding over twee kommetjes en zet voor minimaal 2 uur in de koelkast.
- Garneer met jouw favoriete toppings, zoals kwark, granola en vers fruit, en geniet ervan!
Ik koos ervoor om een ontbijtje zonder en één met cacao poeder te maken, beide lekker!
Het ontbijtje blijft 3 dagen goed in de koelkast!


Opmerkingen (0)