Brownie chocolate chip cookies
Hoe goed zien deze brownie chocolate chip cookies er uit? Rijkelijk gevuld met 3 soorten chocolade. Hier wil je toch een hap van nemen?
9 min. + 30 min. koeltijd + 11 min. baktijd
Het maken van deze brownie chocolate chip cookies is geen hogere wiskunde. Gebruik onze melk-, pure- en witte chocolade druppels en je zal zien de koeken lukken gegarandeerd!
- Aantal porties: 6 a 10 koeken
- Bereidingstijd: 50 minuten
- Keukenbenodigdheden: Bakpapier, bakplaat, pan, schaaltje, spatel en eventueel een uitsteekvorm
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 170°C en leg een bakpapier op je bakplaat klaar.
- Verwarm 200 g pure chocolade druppels en 90 g melk chocolade druppels au bain-marie.
- Klop in een andere kom de eieren los met de suiker voor ongeveer 2 minuten.
- Voeg de gesmolten chocolade toe en spatel voorzichtig de bloem hier doorheen.
- Roer hier de overige chocolade druppels doorheen en maak hier een deeg van. Plaats het deeg zo’n 30 minuten in de koelkast.
- Maak bollen van het deeg en zorg voor voldoende ruimte tussen de koeken.
- Bak de koekjes voor ongeveer 11 minuten in de oven. Als je scheurtjes ziet aan de bovenkant zijn ze klaar! Je kan eventueel nog met een uitsteekvorm de koeken mooi rond maken als ze iets zijn uitgelopen.
- Laat de koeken volledig afkoelen buiten de oven.
- Smelt de witte chocolade druppels au-bain marie en swirl de witte chocolade met een lepel over de koeken. Top de koeken met en snufje zeezout en genieten maar!
Bewaartip! Bewaar de koeken in een afgesloten trommel dan blijven ze zo’n 3 weken goed.
Opmerkingen (0)