Bosvruchten yoghurtijsjes met witte chocolade
Deze verfrissende ijsjes bevatten de perfecte combinatie van het zoete van witte chocolade met de heerlijke frisheid van de bosvruchten en yoghurt. De ijsjes zijn perfect voor warme zomerdagen of gewoon wanneer je zin hebt in wat lekkers.
5 min. + 1 nacht koeltijd
Het beste van alles is dat deze ijsjes gemakkelijk te maken zijn en geen speciale apparatuur vereisen. Dus haal je ijsvormpjes tevoorschijn en maak je klaar om te genieten van een verfrissend, romig en smaakvol dessert waar je van zult genieten.
- Aantal porties: 4
- Bereidingstijd: 5 min + 1 nacht koeltijd
- Keukenbenodigdheden: 4 ijsvormpjes of 1 ijsmal voor 4 ijsjes, kommetje en lepel
Bereidingswijze
1. Meng de plantaardige yoghurt met de zero bosvruchten jam.
2. Schenk de bosvruchten yoghurt in de ijsvormpjes en zet een nacht in de vriezer.
3. Smelt de witte chocoladedruppels au-bain-marie of in de magnetron.
4. Haal de bosvruchten yoghurtijsjes uit de ijsvormpjes en garneer met de gesmolten witte chocolade en gevriesdroogde kersen crunch. Geniet!
Opmerkingen (0)