Bietendip met walnoten
Deze lekkere bietendip met walnoten is perfect voor bij de borrel! Lekker met een crackertje of gezouten chips.
10 min.
Op zoek naar een lekkere dip voor je volgende feestje? Wil je wel eens wat anders dan je standaard hummus? Dan is deze heerlijke bietendip voor jou! Lekker met crackers of op een stokbroodje. Het kleurtje spat van je borrelplank af!
- Aantal porties: 4-6
- Bereidingstijd: 10 min.
- Keukenbenodigdheden: keukenmachine
Bereidingswijze
- Doe de walnoten in de keukenmachine en maak er een pasta van. Dit kan zo’n 10 minuten duren. Als de walnoten nog korrelig blijven kun je er een scheutje zonnebloemolie bij doen tot ze een pasta vormen.
- Voeg de knoflook, azijn, gemalen koriander, zout en peper toe en maal alles fijn.
- Voeg een scheutje water toe tot het mengsel eruit ziet als een dikke hummus.
- Voeg nu de stukjes bieten toe en maak er een dip van.
- Doe de dip in een schaal en garneer met dille en peterselie, eventueel een scheutje olijfolie er bovenop. Serveer met crackers of stokbrood!
Opmerkingen (0)