Kokosmakronen
Heerlijke kokosmakronen met een knapperige buitenkant maar zacht en chewy van binnen!
5 min. + 25 min. oventijd
Knapperig van buiten, zacht en chewy van binnen, met een heerlijke kokos structuur en smaak natuurlijk. Deze koekjes hebben maar een paar ingrediënten en zijn klaar binnen no-time.
- Aantal porties: 12 porties
- Bereidingstijd: 5 min. + 25 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Oven, ovenplaat, ijsschep, bakpapier, mengkom
Bereidingswijze
- Zet alle ingrediënten klaar. Verwarm de oven voor op 180º C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Meng al je ingrediënten samen in een kom tot een geheel.
3. Schep met een ijsschep, de koekjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
4. Bak op 180C voor 20-25 minuten tot de koekjes goudbruin zijn.
5. Dip de uiteinden eventueel in chocolade en genieten maar!
Variaties
Dip een helft naturel kokoskoekjes in pure chocolade, voeg gevriesdroogde frambozen aan de helft van het deeg toe en dip deze na het bakken in witte chocolade. 1 deeg, 2 variaties! Heerlijke vanille kokoskoekjes met pure chocolade en heerlijke frambozen kokoskoekjes met witte chocolade, YUM!
Opmerkingen (3)