Bananenbrood muffins met cranberry's en witte chocolade
Bananenbrood zoals je 'm kent, alleen dan net anders. Deze heerlijke variant moet je zeker eens proberen!
10 min. + 20 min. oventijd
Zo, een mond vol. Met woorden én met heel veel lekkers na het bakken van deze muffins.
Op zoek naar makkelijke glutenvrije muffins? Dan is dit een recept voor jou! Glutenvrije bananenbrood muffins met cranberry’s en witte chocolade.
Je hoeft niet meer te doen dan alle ingrediënten te mengen, het beslag in de vormpjes te scheppen en ze twintig minuten te bakken in de oven. Even laten afkoelen en je kunt genieten!
- Aantal porties: 5
- Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: muffinbakvorm (optioneel), muffinvormpjes, mengkom, vork en handmixer
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden en zet 5 muffinvormpjes klaar.
- Prak de bananen fijn en roer daar de yoghurt, het ei en de maple syrup doorheen.
- Meng de rijstmeel, havermout en het bakpoeder door het natte beslag totdat je geen klontjes meer hebt.
- Schep als laatste de cranberry's en de witte chocolade er doorheen.
- Verdeel het beslag over de vijf vormpjes en bak de muffins in 20 á 25 minuten gaar.
- Laat afkoelen en geniet ervan!
Opmerkingen (0)