Bananenbrood met mini speculaasjes
Een bananenbrood met een twist! Een voedzaam recept gemaakt met bananenmeel én om het feest compleet te maken mini speculaasjes! Dit wil je proeven!
10 min. + 45 min. oventijd
Een bananenbrood met een twist! Een voedzaam recept gemaakt met bananenmeel én om het feest compleet te maken mini speculaasjes! Dit wil je proeven!
- Bereidingstijd: 10 min. voorbereiding + 45 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Blender, mengkom, spatel en een cakevorm
Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix alle ingrediënten fijn tot een egaal beslag behalve de ongebrande en ongezouten noten én de mini speculaasjes. Spatel hier de noten en de mini speculaasjes doorheen.
- Schenk het beslag in de bakvorm en decoreer jouw bananenbrood naar eigen wens!
- Zet het bananenbrood in de oven voor zo’n 45 minuten.
- Laat het bananenbrood buiten de oven afkoelen en geniet!
Opmerkingen (0)