Baked oats met peer en cranberry's
Een verwarmende variant baked oats met peer en cranberry's die perfect bij de winter past!
10 min. + 45 min. oventijd
Gebakken havermout kan je op zoveel verschillende manieren maken. Makkelijk te maken, gluten- en lactosevrij is mogelijk!
Je verwarmt de oven voor, snijdt het fruit in stukjes en mengt de overige ingrediënten door elkaar. Vervolgens bak je de hele schaal voor zo'n 45 minuten in de oven en klaar is je ontbijt!
Ga jij deze verwarmende variant proberen?!
- Aantal porties: voor 4 personen
- Bereidingstijd: 10 min. + 45 min. oventijd
- Keukenbenodigheden: ovenschaal, een lepel en een mesje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een ovenbestendige vorm in met boter/olie.
- Snijd de peer in stukjes en hak de amandelen fijn.
- Roer vervolgens alle ingrediënten door elkaar en schep in ovenschaal. Leg eventueel nog wat extra plakjes peer op het beslag en wat verse cranberry's.
- Bak je havermout voor ongeveer 45 minuten gaar in de oven of totdat hij mooi goudbruin kleurt.
- Laat een klein beetje afkoelen en serveer met wat kwark en extra nootjes!
- Eet smakelijk!
Opmerkingen (0)