Baked oats met gedroogde mango
Vegan en glutenvrij genieten van een tropisch ontbijt!
5 min. + 15 min. oventijd
Het is nu misschien bijna zomer en we kunnen weer genieten van heerlijke warme dagen, toch kun je ook nog steeds genieten van warme (gezonde) ontbijtjes met een tropisch tintje. Zoals deze baked oats met gedroogde mango en kokos! Helemaal vegan en glutenvrij!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 10 min. baktijd.
- Keukenbenodigdheden: ovenschaal, vork, mes, schaaltje.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Vet je ovenschaaltje in
- Prak de banaan in een schaaltje en voeg daar de havermout, yoghurt, ahornsiroop en bakpoeder bij en meng dat met elkaar.
- Snijd de gedroogde mango in kleine stukjes en roer ze door het beslag
- Giet het beslag in het ovenschaaltje en strooi er kokossnippers overheen
- Zet in de oven voor 10-12 minuten
- Laat iets afkoelen en eet dan met nog wat extra kokosyoghurt!
Opmerkingen (4)
Wij krijgen de recepten aangeleverd van ambassadeurs en zij bedenken zelf de naam van de recepten, wij veranderen daar niks aan. Maar in principe in havermout hetzelfde als oats.
Veel bakplezier!
Groetjes,
De Notenshop