Baked apple crumble
Deze baked apple crumble is het ultieme comfortfood: een perfecte balans tussen zoet en kruidig, met een heerlijke krokante topping. Simpel om te maken, maar groots in smaak.
20 min.

Deze baked apple crumble is het ultieme comfortfood: een perfecte balans tussen zoet en kruidig, met een heerlijke krokante topping. Simpel om te maken, maar groots in smaak.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 5 min. + 15 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: Kleine ovenschaal of ovenbestendig schaaltje en steelpan
Bereidingswijze
- Zoek een kleine ovenschaal of een ovenbestendig schaaltje.
- Snijd de halve appel in kleine stukjes en leg deze onderin het ovenschaaltje.
- Smelt in een pan een klein beetje kokosolie.
- Bak in de pan de havermout samen met de walnoten, kaneel en honing totdat het iets krokanter begint te worden.
- Schep de havermout mix op de appel in het schaaltje.
- Bak de apple crumble 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
- Serveer eventueel met kwark, yoghurt en extra kaneel. Smakelijk!

Opmerkingen (0)