Aziatische Pastasalade
Een heerlijke salade met pasta in een Aziatisch tintje. Licht pittig door de wasabi pinda’s.
45 min.
Bomvol smaak, en wanneer je wat minder pasta gebruikt ook lekker als lunch salade.
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 45 min.
- Keukenbenodigdheden: Kookpan, koekenpan, schaaltje, dunschiller, mes, snijplank
Bereidingswijze
- Meng alle ingredienten voor de marinade, snijd de varkenshaas in plakjes van ongeveer 1,5 - 2 cm en roer deze door de marinade. Laat staan voor ongeveer 30 minuten.
- Breng water aan de kook voor de volkoren spirelli pasta.
- Kook de pasta voor ongeveer 7-8 minuten afhankelijk van hoe al dente je de pasta wilt.
- Spoel af met koud water en roer er eventueel een klein scheutje avocado olie erdoorheen.
- Schrap de winterwortel schoon en snijd door middel van een dunschiller linten van de wortel.
- Verwarm een koekenpan met een theelepel avocado olie en bak hierin de varkenshaas plakken. Bak ze 2 minuten om en om. Giet op het laatste de overige marinade over de varkenshaas en laat kort karamelliseren.
- Leg nu de spinazie op een bord samen met de wortel linten. Verdeel er de lauwwarme pasta overheen. Samen met de plakken varkenshaas.
- Vervolgens hak de wasabi pinda's doormidden en strooi deze over de salade.
Dit salade is een bom aan smaak, echt super lekker. Te nuttigen als avondeten en wat over is in een bakje mee de volgend dag naar je werk. Smakelijk eten.
Opmerkingen (0)