Aardbeien kokos muffins
Kokosmeel zorgt voor droge baksels? Dat is zeker niet nodig! Met de juiste verhoudingen van kokosmeel en natte ingrediënten, krijg je de lekkerste baksels!
15 min. + 30 min. oventijd
Om de kokosmuffins nog extra smeuïg te maken, spatel je er nog zero aardbeienjam doorheen. Als je wil kun je er nog stukjes aardbei doorheen spatelen, maar dat is zeker niet nodig! De crunch krijg je door de amandelstiften bovenop de kokos muffins!
- Aantal: 6
- Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Weegschaal, mixer, 2 mengkommen, oven, spatel, 6 muffin vormpjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C hetelucht en zet 12 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
- Split de eieren. Klop de eiwitten stijf op samen met de Erythritol. In een andere kom mix je de overige ingrediënten. Spatel daarna dit beslag bij de opgeklopte eiwitten. Tot slot spatel je de aardbeien jam erdoor.
- Vul de muffinvormpjes met het beslag en maak af met nog wat amandelstiften.
- Bak de muffins voor 25-30 minuten in de oven. Laat daarna buiten de oven afkoelen.
Opmerkingen (2)
Bedankt voor je berichtje!
In dit recept worden inderdaad de eidooiers niet gebruikt. Je gebruikt alleen het eiwit van het ei.
Hopelijk heb ik je genoeg kunnen informeren!
Groetjes, De Notenshop